U današnje vreme na tržištu možemo videti veliki broj različitih proizvođača sanitarija koji nude različite modele sa različitim funkcionalnostima.

Takođe, pored toga, na raspolaganju su i različite vrste wc šolja. Standardne, konzolne i monoblok wc šolje. Svaka od njih ima nešto specifično, a ponekad, razlike između modela i vrsta wc šolja mogu biti sitne i otežavaju donošenje odluke o tome koja je idealna wc šolja za vaš dom

Ono što može da olakša jesu neke dodatne pogodnosti: da li montiranje wc šolje zahteva neke dodatne radove u vašem toaletu, kao i da li uz nju idu neki dodaci za wc šolju.

Ovo je ipak nešto bez čega ne možete, koristi se svakodnevno i potrebno je da se uklopi u enterijer vašeg toaleta, ali takođe i da bude funkcionalno i dugotrajno.

5 najboljih jeftinih WC šolja za ljude na budžetu

Kako bismo vam olakšali donošenje odluke i skratili muke, izdvojili smo za vas 5 različitih modela i vrsta wc šolja koje su po našem mišljenju najbolje wc šolje za ljude na budžetu. 

U ovoj listi koju smo pripremili možete pronaći monoblok, standardne i konzolne wc šolje - a potrudili smo se da lista sadrži jeftine wc šolje koje nude najbolji odnos cene i kvaliteta.

1. MILLE WC šolja konzolna CLEAN-ON + daska

MILLE WC šolja konzolna CLEAN-ON

Ova konzolna wc šolja je izrađena od keramike i dolazi u beloj boji. Jednostavan i moderan dizajn olakšava uklapanje ovog modela u bilo koji enterijer, a pored toga, ovaj model ne zauzima puno prostora.

Zahvaljujući sistemu CLEAN-ON koji snažno ispira unutrašnjost wc šolje, čiščenje wc šolje neće biti problem. Ovaj model nema ispirne kanale sa strana što sprečava taloženje bakterija, a na sve to - koristi manje vode za ispiranje. 

Takođe, daska koju poseduje ovaj model je sporo-spuštajuća i vrlo lako se skida i namešta, pa ukoliko budete morali da je skidate i vraćate nazad, montiranje daske za wc šolju vam neće izazivati dodatne probleme. 

2. GROHE Bau WC šolja klasična (podna) RIM-FREE

GROHE Bau WC šolja klasična (podna) RIM-FREE

Grohe Bau WC šolja je jedan odličan primer klasične kvalitetne podne wc šolje koja ima sasvim pristojnu i povoljnu cenu

Ona dolazi u beloj boji i izrađena je od keramike. 

Možete da birate model koji ima odvod u pod(simplon) ili u zid(baltik). A možete i da birate da li ćete klasičnu dasku za wc šolju od duroplasta, sporo-spuštajuću ili SLIM sporo-spuštajuću dasku. 

Pored svog klasičnog izgleda i dizajna, ovaj model i RIM-OUT ispiranje, tačnije, nema kanala sa strane, pa ne dolazi do zadržavanja bakterija i prljave gore površine wc šolje.

3. GEBERIT Selnova Square monoblok komplet

GEBERIT Selnova Square monoblok komplet

Ukoliko želite wc šolju koja je kvalitetna i biće dugo deo vašeg doma, onda su wc šolje od strane proizvođača GEBERIT dobar odabir. Ali, za vas smo izdvojili jedan poseban model. U pitanju je Selnova Square monoblok wc šolja koja je čak i jedan od naših najprodavanijih proizvoda kada su u pitanju monoblok wc šolje..

Verujemo da je to zato što su ljudi shvatili da je ovo stvarno odličan primer proizvoda sa odličnim odnosom cene i kvaliteta

Zahvaljujući jednostavnom i minimalističkom dizajnu sa ravnim, kockastim uglovima, ona se savršeno uklapa u svako kupatilo. Pored vrhunskog dizajna i kvaliteta, ona nema ivice, niti kanale, a ima jaku  moć ispiranja sa manje vode, pa ujedno imate čist wc, a manju potrošnju vode. 

Pošto je ovaj model izdignut od poda, lakše ćete prebrisati pod vašeg toaleta, a zahvaljujući tome što su wc šolja i vodokotlić jedno, vi ćete uštedeti na prostoru.

4. ISVEA Sentimenti WC šolja konzolna RIMLESS + daska

ISVEA Sentimenti WC šolja konzolna RIMLESS

ISVEA Sentimenti model koji smo izdvojili za vas je napravljen od porculana bele boje. Ovu wc šolju karakteriše moderan dizajn, a povoljna cena u odnosu na kvalitet. 

Poseduje RIMLESS tehnologiju koja lako, a snažno ispira unutrašnjost wc šolja, a s obzirom da nema kanala, upotrebom ovog modela izbeći ćete skupljanje bakterije sa strane. Ovi delovi wc šolje su uglavnom i ti koji nam najviše smetaju i čije čišćenje iziskuje najviše vremena. Sa ovim modelom takvi problemi sa wc šoljama će biti samo daleka prošlost. 

5. Cersanit PRESIDENT WC monoblok

Cersanit PRESIDENT WC monoblok

Ovaj model koji nam dolazi od proizvođača Cersanit itekako zaslužuje mesto na ovoj listi. U pitanju je jedna monoblok wc šolja koja ima lepo zaobljenje ivice i odiše jednom elegancijom i ozbiljnošću. Upravo zbog toga se ovaj model i zove PRESIDENT. 

Prilikom kupovine ovog modela možete da birate da li vam je potreban model sa odvodom u pod(simplon) ili odovodom u zid(baltik), a montiranje wc šolje  ovog modela svakako nije komplikovano, kakav god da je vaš odvod.

President mono blok je bele boje i izrađen je od porculana. Veoma je teško da ćete pronaći nešto sličnog kvaliteta, a po ovoj ceni. 

Najbolje jeftine wc šolje - jeftino, a dugotrajno i kvalitetno

Nadamo se da vam je ova lista bila od pomoći i da smo vam skratili muke i olakšali izbor i traganje za idealnom wc šoljom za vaš toalet. Znamo da ovo nije jednostavna odluka i da je potrebno da pogledate sve faktore - kako spoljašnji izgled, tako cenu i funkcionalnost. 

Upravo zbog toga smo i napravili ovu listu kako biste na jednom mestu imali povoljne, a kvalitetne, funkcionalne modele koji će vam olakšati čiščenje vašeg kupatila, neće vam brzo pasti na pamet otpušavanje wc šolje - bar ne što se tiče njenog kvaliteta. 

A u našoj prodavnici možete pronaći sve ove modele po veoma povoljnim cenama, pa slobodno bacite pogled na njih, ali i na druge modele i proizvode.