Deo svakog toaleta jeste tuš kabina ili kada. Ali, ako ste se odlučili da u vašem toaletu to bude tuš kabina, morate pažljivo doneti odluku koja će to tuš kabina biti. 

Ipak, ovde ulazi nekoliko faktora u obzir. Dimenzije tuš kabine, dimenzije vašeg toaleta, njen dizajn, izgled, ali i naravno, finansijski faktor. Mi vam nudimo naše predloge kada su u pitanju kvalitetne, a jeftine tuš kabine

5 jeftinih tuš kabina za vaše kupatilo – najbolji odnos cene i kvaliteta

Danas na tržištu možemo pronaći veliki broj različitih tuš kabina koje su napravljene od strane različitih proizvođača. 

One mogu biti napravljene od različitih materijala, da budu drugačijih oblika, ali takođe i da imaju različitite funkcionalnosti - kao na primer hidromasažne tuš kabine.

Pored tih odličnih funkcionalnosti koje možemo pronaći, nekad prosto nemamo tehničke ili finansijske mogućnosti da sebi obezbedimo konkretan model koji želimo. Možda zbog manjka prostora vam treba tuš kabina za malo kupatilo koja ima manje funkcija. 

Zbog toga što znamo koliko je ovo teška odluka, a veliki broj faktora je uključen u istu, mi smo pripremili za vas listu na kojoj se nalaze najpovoljnije tuš kabine. One predstavljaju odličan, ako ne i najbolji odnos cene i kvaliteta. 

Nadamo se da će vam ova lista biti od pomoći i olakšati vam ovaj odabir.

1. K tuš kabina BLACK Slim 6mm (tanki ram)

Crne tuš kabine su izuzetno popularne i poželjne trenutno. Ovaj konkretan model je kockast, sa diskretnim, tankim aluminijumskim ramom. Dimenzija ovog modela je 80x80, ali ovaj proizvod možete pronaći kod nas u različitim dimenzijama: 90x90, 100x80, 120x80 i drugim. 

Sve zavisi koje dimenzije vam odgovaraju u vašem toaletu. Ovaj crni, matirani, a tanki aluminijumski ram je napravljen sa kompenzacionim lajsnama. A staklo ove tuš kabine je debljine 6mm, ali je u pitanju sigurnosno providno staklo

Ovaj tuš kabina ima dvoje kliznih vrata čije spajanje se obavlja zahvaljujući magnetnim trakama. Visina ove tuš kabine je 195 cm. 

Ukoliko želite lepu, sigurnu tuš kabine, ovo je pravi primer jedne takve, ali takođe i idealan primer moderne tuš kabine. Zahvaljujući postojanju različitih dimenzija, moći ćete pronaći ovaj savršen model u merama koje odgovaraju vašem toaletu. 

2. P CONCEPT ATLAS Black tuš kabina 6mm

Ukoliko nemate previše prostora u vašem toaletu, polukružne tuš kabine su odličan izbor. Njih postavljate u ugao i koristite prostor koji verovatno ne bi bio maksimalno iskorišćen. 

Ovo je još jedan model tuš kabine koji je crne boje. U pitanju je crni, matirani aluminijumski ram koji ima kompenzacione lajsne. Postoji i mogućnost smanjivanja dužine stranice i do 2,5 cm. 

Staklo ove tuš kabine je sigurnosno, providno staklo koje je debelo 6mm. Njena visina iznosi 195 cm. Ovaj model je dosta sličan prethodnom, pa ukoliko vam se dopao on, a imate malo kupatilo, ovaj P Concept Atlas model je pun pogodak!

3. K tuš kabina PVC ispuna

Ova tuš kabina je asimetrična i njene dimenzije su 100x80cm, a možete pronaći isti model u različitim dimenzijama. Takođe, pojavljuje se i u polukružnom obliku za one sa manjim toaletima. 

Proizvođač je Polyagram iz Srbije. U pitanju je mat-pleksiglas ispuna, dok je ram bele boje od aluminijuma. 

Visina ove tuš kabine je 180 cm. Poseduje i magnetne dihtung-trake. 

Ukoliko želite dobru, kvalitetnu, a sasvim povoljnu tuš kabinu, ova tuš kabina treba da se nađe na vašoj listi najužih izbora. 

4. K tuš kabina 6mm šarke NS-88 NANO

Tuš kabina kvadratnog oblika sa vratima na šarke. Visina ove tuš kabine iznosi 195cm, a dimenzije ovog konkretnog proizvoda su 80x80cm dok je možete pronaći i u drugim dimenzijama. 

Ovaj model nema ramove, već samo lajsne pri zidu. Dok je staklo sigurnosno i providno, debljine 6mm. A preko stakla je stavljen nano sloj koji sprečava zadržavanje bakterija, kamenca i ostalih prljavština kako bi higijena bila na većem nivou, a čišćenje i održavanje bilo lakše. 

Ovu kabinu biste mogli postaviti i bez tuš kade. Sa dobrom postavkom, ako se silikoniranje tuš kabine odradi kako treba, a slivnik za tuš kabinu bude efikasan, dobićete jednu modernu tuš kabinu koja je postavljena direktno na pločicama

Naravno, ukoliko nemate kadu, bitno je da pločice za tuš kabinu budu neklizajuće kako se ne biste povredili prilikom tuširanja. 

Nije uvek lako utvrditi koje su to najbolje tuš kabine, ali, bitno je da vi budete zadovoljni. Neki vole tuš kadu, neki vole minimalističke tuš kabine. Odluka je na kraju dana ipak na vama. A ukoliko odluka padne na ovaj model, nećete se pokajati.

5. Assymetric tuš kabina i kada

Ova polukružna tuš kabina i kada dolaze u dimenzijama 100x80cm. Ovo je neki standard kada su u pitanju tuš kabine

Sigurnosno mat staklo je debljine 5mm. Ram je napravljen od aluminijuma, koji ima INOX-sjaj. 

Ovo je jedna klasična, standardna tuš kabina koja dolazi u setu sa plitkom akrilnom kadom i sifonom. A pored toga, možete da birate da li ćete levu ili desnu orijentaciju kabine. Kako bi se što bolje uklopila u vaš toalet, a prostor bio maksimalno iskorišćen po vašim željama. 

Najjeftinije tuš kabine - da li je cena ključna?

Naravno, veoma često jeftin proizvod znači i nizak kvalitet, ali to ne mora uvek biti slučaj. Na cenu proizvoda utiče veliki broj faktora. A ukoliko pažljivo tražite, zasigurno možete pronaći proizvod koji je povoljan, a kvalitetan i dugotrajan

Pre potrage, bitno je da postavite svoje prioritete kako biste lakše pronašli ono što vam je potrebno. Mi smo vam izdvojili najbolje tuš kabine, ali možda vama ipak treba nešto drugo. Tuš kabina ili tuš paravan - da li ste razmišljali o tome? 

Možda bi vam tuš paravani više odgovarali. Svakako, za šta god da se odlučite, u našem asortimanu možete pronaći veliki broj modela oba proizvoda. Na vama je samo da pogledate, a mi smo tu da vam damo odgovore na vaša pitanja i pomognemo prilikom odabira.