U današnjem modernom svetu, bojleri su postali nezaobilazni deo svakodnevnog života i ključan element u svim domovima. Ovi uređaji za grejanje vode pružaju nam neophodnu toplu vodu za različite potrebe, uključujući kupanje, pranje posuđa, veša i druge svakodnevne aktivnosti. Njihova neizmerna važnost proističe iz njihove praktičnosti, udobnosti i doprinosa higijeni, što čini život svih članova domaćinstva znatno lakšim i prijatnijim.

Prilikom biranja bojlera za kupatilo, važno je doneti odluku koja će obezbediti odgovarajuće snabdevanje toplom vodom u vašem domu. Postoje ključni faktori koje treba uzeti u obzir kako biste osigurali da odabrani bojler ispunjava potrebe vašeg domaćinstva. Odluka koju donesete imaće značajan uticaj na udobnost i praktičnost vašeg doma, stoga je važno pažljivo razmotriti sve opcije pre donošenja konačne odluke. Nisu uvek jeftini bojleri loši, ali nije ni dobro uzeti jeftin proizvod ako će se često kvariti.

Kako bismo vam olakšali ovu odluku, mi smo vam pripremili listu na kojoj se nalaze najjeftiniji bojleri za ljude na budžetu. 

6 najboljih bojlera za ljude na budžetu

1. GORENJE bojler TEG-10 litara kuhinjski

Ovo je odličan kuhinjski bojler sa kazanom od poli-propilena, zapremine 10 litara, koji je namenjen za vertikalnu montažu. Proizvođač ovog bojlera je Gorenje iz Slovenije. Ovaj bojler nudi opciju izbora između niskomontažnog ili visokomontažnog modela, prilagođavajući se vašim potrebama. 

Pored toga, proizvođač garantuje kvalitet i pouzdanost proizvoda sa impresivnom garancijom od 10 godina. Uz ovaj kuhinjski bojler, osiguraćete adekvatno snabdevanje toplom vodom za vaše potrebe u kuhinji, pružajući vam sigurnost i udobnost. Ovaj bojler spada u kategoriju jeftini bojleri, a kvalitet je odličan. 

2. ARISTON bojler 10 lit Andris RS

U pitanju je kuhinjski bojler sa duplo emajliranim kazanom zapremine 10 litara. Ugradnja bojlera može da se obavi ispod i iznad sudopere što vam daje fleksibilnost u instalaciji prema vašim preferencijama. Spoljna regulacija temperature olakšava podešavanje željene temperature vode. Proizvođač garantuje kvalitet i sigurnost bojlera sa garancijom od 5 godina. Ovaj kuhinjski bojler je savršen izbor za snabdevanje toplom vodom u vašoj kuhinji.

3. Bojler Elit Inox E80 emajlirani

U pitanju je duplo emajlirani bojler zapremine 80 litara. Bojler je opremljen prekidačem za aktiviranje, koji je smešten na samom uređaju. Ovo ga čini praktičnim za upotrebu. Proizvođač pruža bezuslovnu garanciju od 6 godina na ovaj model bojlera koji je i više nego povoljan kada se pogleda kvalitet koji nudi i cena koju ima. Odličan balans cene i kvalitet. 

4. Bojler Elit Inox M50 42 cm prohrom

Ovo je odličan bojler ukoliko tražite povoljan bojler, koji garantuje kvalitet po niskoj ceni. Proizvođač daje garanciju od čak 15 godina, što vam govori da su uvereni u kvalitet svojih proizvoda i da ne očekuju kvarove bojlera. Naravno, uvek su moguće zamene termostata ili zamene ventila kod bojlera, ali to se dešava i kod najskupljih modela. Cena nije merilo. 

Ovaj prohromski bojler od 50 litara je odličan izbor za vaš dom jer pruža pouzdano snabdevanje toplom vodom, osiguravajući udobnost i praktičnost u vašem svakodnevnom životu.

5. GORENJE bojler TGR-100 litara

"Gorenje" bojler za kupatilo sa duplo-emajliranim kazanom zapremine 100 litara. Ovaj bojler je izrađen sa duplom emajliranom zaštitom koja obezbeđuje izdržljivost i dugotrajnost, dok vam spoljna regulacija temperature vode omogućava lako podešavanje željene temperature.

Ovaj bojler je pouzdan i pruža konstantno snabdevanje toplom vodom za vaše potrebe u domaćinstvu.

Proizvođač "Gorenje" obezbeđuje garanciju od 10 godina za ovaj bojler, što ukazuje na visok kvalitet proizvoda i poverenje u njegovu trajnost.

Sa ovim bojlerom od 100 litara, možete biti sigurni da će vaša porodica uživati u toplom tušu i praktičnosti snabdevanja toplom vodom tokom mnogih godina koje dolaze.

6. PLATINUM 100 lit emajlirani bojler

Proizvođač "Platinum" iz Srbije nudi vertikalni bojler sa emajliranim kazanom zapremine 100 litara, posebno dizajniran za vertikalnu montažu. Izrađen je od emajliranog čelika i obezbeđuje izdržljivost i dugotrajnost.

Opremljen je termometrom i omogućava lako praćenje temperature vode, pružajući kontrolu nad njom. Upozoravajuće svetlo u toku rada vam daje obaveštenje o trenutnom stanju bojlera. Pored toga, ovaj bojler je opremljen trostrukom zaštitom, što povećava bezbednost i pouzdanost uređaja. Testiran na 16 bara, možete biti sigurni u njegovu otpornost na pritisak.

Poliuretanska izolacija obezbeđuje efikasnost u zadržavanju toplote, što doprinosi energetskoj efikasnosti ovog bojlera. A imate i garanciju na 3 godine. 

Pronađite idealan, a jeftin bojler kod nas u Interpromu

Ukoliko vas zanimaju bojleri za ljude na budžetu, onda ste na pravom mestu. Sve što vam je potrebno za vaš toalet i pored bojlera, možete pronaći u našoj online prodavnici. A dostupni smo i u Beogradu u našoj prodavnici.

Imamo u našoj ponudi veliki broj raznih vrsta bojlera. Kod nas možete pronaći najjeftinije marke bojlera, ali sa garancijom i kvalitetom. Ako vas zanima koji su to jeftini, a dobri bojleri, pogledajte našu ponudu. Pronaćićete sigurno nešto za sebe.

I ne brinite, ako su najjeftiniji bojleri, ne znači da nisu kvalitetni. Cena nije uvek merilo kvaliteta. A mi smo tu za vas, da vam damo odgovore na sva vaša pitanja o kvalitetu, ceni proizvoda, a možda vam možemo pomoći i oko održavanja bojlera.